Το Προφίλ Μας

 • - Χρήστος Μανώλης
  Με τον κύριο Γιάννη Σαμολαδά συνεργάζεται παρά πολλά χρόνια ο πατέρας μ κατά σειρά και εγώ...!!! Είναι ένας από τους κορυφαίους ασφαλιστές στην Ελλάδα με αξιότιμα μέλη που μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάθε δυσκολία στο θέμα ασφαλείας!!!
  - Χρήστος Μανώλης
 • - Διονύσης Γρηγορόπουλος
  Ευχαριστούμε πολύ Γιάννη για τη συμμετοχή και την βοήθεια στην δεύτερη Πανελλήνια έρευνα για τα ψυχόμενα logistics που διοργάνωσε η Greek Cold Storage & Logistics Associaton
  - Διονύσης Γρηγορόπουλος
 • - Δημήτρης Βούτουρας
  Ίσως ο καλύτερος επαγγελματίας στο είδος του. Πάντα με χρήσιμες συμβουλές για τον επαγγελματία οδηγό και το καλύτερο για το συμφέρον μας! Ευχαριστούμε Γιάννη που είσαι δίπλα μας!
  - Δημήτρης Βούτουρας

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Γιάννης Σαμολαδάς σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός και πρόσφατα τελείωσε το mini MBA από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), έχει πιστοποίηση Financial Planning, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Logistics (EEL) και είναι ιδρυτής της Truck & Cargo Insurance Brokers.

Έχει 17 χρόνια εμπειρίας στις ασφάλειες φορτηγών, φορτίων και αποθηκεύσεων. Συμμετέχει κάθε χρόνο σε όλες τις εγχώριες αλλά και σε Ευρωπαϊκές εκδηλώσεις που αφορούν τον ευρύτερο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Είναι εθελοντής στο Ινστιτούτο Οδικής Ασφαλείας "Ι.Ο.ΑΣ. - Πάνος Μυλωνάς"

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Γεωργαρούδη και είναι πατέρας 2 δίδυμων αγοριών 9 ετών.Εργάζεται ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής από το 1999.

CERTIFICATE B.R.M.A.